Siirry pääsisältöön

Joulukuu..


Marraskuu selätettiin ja nyt voikin aloittaa joulukuun valoisimmissa merkeissä, toivon! Ainakin Teemakuun kollaasissa on ihana haaste kirjain taidetta!
Vointikin on kohentunut ja tässähän alkaa tekemään vaikka mitä. Musiikki soi taustalla,vanhaa muistelen kun olin nuori ja villi, nykyään vaan hyggeilen kuten muotia on..onneksi on blogit ja facet pysyy ajatasalla :)

En tee joulukalenteria koska näkyy niin monessa blogissa se olevan joten seurailen muiden taidetta tällä kertaa. Ja se antaa piristystä itsellekin.

Mitä teen tänään runoilen, maalaan, siivoan jos sattuu tulemaan inspis siihen. Teen pakollisia töitäkin jossain välissä. Näin etenee oma joulukuuni..

On paljon kivoja haasteita joihin ei ole voimat riittäneet osallistumaan, ehkä ensivuonna on uudet kujeet. Mutta jotkut on jätettävä sivuun ei voi mitään.

Ulkona on pimeetä, tänne luvattiin vesisateita, kuinkas muuten. Mutta parvekkeella on valot ja sisällä myös, kynttilät antaa omaa lämmintä hehkuaan ja joulun tunnelmaa ei voi sivuuttaa, kyllä se vaan on voimaa antavaa, olen jouluihminen. Mutta liiallisesta hömpötyksestä en tykkää.

Nautitaan olosta siis ja kuppi kuumaa, tällä kertaa kahvia!! Hyvää joulukuuta kaikille!!

Kuva vanha joulukortti jonka tein joskus.

Kommentit

 1. Juuri tulin katsomasta tuota Teemataiteen aihetta, mielenkiintoinen!

  Toivottavasti vointisi jatkaa kohentumistaan <3

  Minultakin jää tänä vuonna valokuvablogin joulukalenteri väliin, muistaakseni kuutena vuonna olen tehnyt kalenteria, tänä vuonna ei vaan ollut inspistä.

  Vaan mennään valoa kohti, kolme viikkoa enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu, samaa toivon sinulle, voinnin kohentumiesta !!Ja en katso ulos ikkunasta,maalaan ne valkoisella maalilla :)

   Poista
 2. Voimia sinulle sarautesi voittamiseksi. Ihana kortti ja joulutunnelmainen. Minäkin katselen nyt tänä vuonna toisten kalentereita, en tänävuonna itse osallistu, siitä on jotenkin niin kiinni. Mukavaa ja rauhallista joulukuun aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvälle vaikuttaa kaikin puolin kaikki taas..joten nautitaan joulukuusta ja sinullakin kiva haaste, siihen löydän jotakin .

   Poista
 3. Tunnelmallista joulukuun ensimmäistä päivää! Nautitaan me vaan, annetaan nuorien tehdä työt. Minäkään en tee kalenteria, olen tehnyt niin monena vuonna, että nyt teen muuta mitä huvittaa. Kortteja on taas syntynyt.
  Voimia ja terveyttä sinulle ....ja kaikkea mukavaa tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään UUna, kortteja ja mitä mieleen juolahtaa :)

   Poista
 4. Hieno kortti, jouluinen!
  Mukavaa kuulla, että vointisi on kohentunut ja taas on ajatuksesi kivoissa puuhailuissa. Kun aika ja into ei riitä, niin pakkohan jostakin vähän karsia, olen myös saman huomannut. Sopivasti haasteita ja joulukalentereita käydä katsomassa, joulupuuhan lomassa ja joulunodotus on rattoisaa.
  Teemakuun haastetta vaan ei voi ohittaa, kaijan pitääkin laittautua koreaksi, ettei unohdu joulukiireisiin ;) Kiva kun pidit aiheesta. Mukavaa joulukuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemakuuta ei voi ohittaa se on selvä, mutta moni muu onkin jäänyt. Hiljaa hyvä tulee ja mukavaa joulukuuta myös sinulle!

   Poista
 5. Kaunis joulukortti. Hyvä että kuntosi kohenee. Toivottavasti paljonkin.
  Kiitos, kiitos, kiitos korteistasi. Ovat aivan ihania. Huomena vasta saan postiin sinun kortit.
  Tekemistä on niin paljon, että jostain joutuu tinkimään. Kaikki päivät eivät ole helppoja, mutta onneksi on hyviäkin.
  Mukavaa joulun odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että tulivat perille! Ei ole kiirettä, tärkeimmät asiat ensin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!