Siirry pääsisältöön

Mystikkaa ja kimalletta, matka ystävyyden saloille


On ikkunoita avaruuteen, mystiseen kosmokseen. Mitä kertoo tarinaa ikkunat, onko elämää muualla. Tämä kortti vie ajatukset matkaan yli tähtien, tuikkeen ja mustienaukkojen sinne missä mieleni kotona on..universumin syliin linnunradalle kiertämään.Matka jatkuu uuteen ulottuvuuteen.Joulun ikkunat avautuvat salaperäisen sävelen myötä joita kokea saa vain paloina. Muodot ovat kerrokselliset, syvyyttä elämän sävelen.On taivaallisen enkelin siipien suojassa, marjat kuin helmet. Ne loistavat pimeinä aikoina valona, majakkana kulkijalle. Ei yksin ole kukaan kun näitä helmiä koskettaa saa.

Huurretta vuoripuron pinnalla, kuin vastakohtia liikkeelle ja jäälle. Elämä liikkuu uomissaan, mystiset jäljet saa mielen reagoimaan ja huokaisemaan ihastuksesta.

Runoissa korttien nimet ja voitte uskoa että olen ihastuksissani. Kerroksellisuutta mystisiä tunnelmia ja mieleni liitää universumissa. Kortit kestävät hyvin hypistelyn useaankin kertaan, hyvää ja vahvaa tekoa.
Tässä runomaistijaisia UUnalta joita sain mukaan tähän upeaan taskukirjevaihtoon.

Mitä siitä


Mitä siitä jos lammikko
heijastaa vieraan maan

Mitä siitä jos tuli sammuu
hiillos hehkuu muistojaan

Mitä siitä jos risti hapertuu
kyyneleet ja ikävä eivät enää virtaa

mutta muisto säilyy
ne lempeät silmät

-----------------------------

Aurinkolintu

Aurinkolintu juo varjoista vettä

Lähde vapauttaa sadat säteet
Korret kimaltavat

Minä värisen kuin haapa
Muutama keltainen lehti
leijailee juurilleni

-------------------------------

Kuulin unisen äänesi
yksinäisyyteni on hiljaa


Runot kirjoittanut UUna !

Nämä sanat saivat kyyneleet vierimään, niin koskettavia, herkkiä.  Elämää itseään, syvyyttä, tunnetta täynnä. Kaunista!KIITOS UUNA tästä hienosta taskukirjeestä ja yllätyksistä. Upeaa kerrassaan!!

Hänen blogissaan näette minun hänelle tekemän taskukirjeen.


Kommentit

 1. Kirjoitat niin runollisesti ja kauniisti, että kortit vaikuttavat hienommilta kuin ovatkaan.

  Kiva että tykkäät korteista ja vaihdosta. Minusta oli mielenkiintoista ja hienoa vaihtaa taskukirjettä kanssasi. KIITOS :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortit ovat upeita ja ne ansaitsevat kirjoitukset :)Kiitos itsellesi ,ehkä vielä joskus näin teemme.

   Poista
 2. Hyvää Itsenäisyyspäivää. Kauniita kortteja ja runoja olet saanut.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  Kauniita kortteja ja runoja ihan montakin. Kivoja ja ilahduttavia vaihtoja.

  VastaaPoista
 4. Oooooooh mitä taidetta ja kaunista tekstiä. Hienosti kuvaat Uunan upeat! kortit, ovat todellakin ansainneet ne. Ja upeita runoja myös. Molemmat niin tunnerikkaita. Mitä siitä -runo jäi soimaan mieleeni. Upea vaihto!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!