Siirry pääsisältöön

Maanantain ajatelmia

Otin lauantaina kuvan erään rakennuksen 5:stä kerroksesta. Aikas kivat maisemat.
Aurinko paistaa edelleen tänäänkin ja plussaa luvassa. Lunta on hiukan korkeammalla, kuten tuon mäen päällä missä tuo rakennus on. Alhaalla näkyy kaupunki josta tuonne "ylös" ajettiin. Tänään tuonne taas.

Helmikuu kohta puolessa ja kevättä kohden mennään vauhdilla. Jos tätä lämmintä piisaa alkaa puutarha elämään omaa elämäänsä. Luvassa jopa +12 astetta. No vielä voi tulla pakkasiakin, monena vuonna kun Magnolia on nupussa halla vie sen, tänä vuonna peitän jo ajoissa harsolla. Harsot jo odottaa parvekkeella.

Meillä normaalisti vietetään ystävänpäivää erään synttäreiden merkeissä, tällä kertaa ei. Juhlat siirtyvät toiseen ajankohtaan. Mutta ystävänpäivä on joka päivä onneksi. Ja onneksi on ystäviä, paras ystäväni on mieheni, voimme puhua aivan kaikesta puolin ja toisin, se on tosi tärkeää parisuhteessa.
Tämä kuva saman rakennuksen tuulikapista, kyllä tuolla voi istuskella ja katsella ihmisten tuloa ja menoa. Komeet kaktukset! Instaan laitoinkin erikseen muutaman kuvan.

Teille kaikille tasapuolisesti ja iloitaan ystävistämme...joka päivä!

Kommentit

 1. Kiitos samoin sulle! Tosi kaunis kortti. Teillä on jo kevät pidemmällä ja kohta pääset puutarhahommiin. Aina ihailen näitä teidän vuoristomaisemia, ovat upeita.

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin hyvää ystävänpäivää. Upea kortti:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, ystävä on joka päivän arvoinen!

  VastaaPoista
 4. Komeat ovat amisemat! Kevät välillä jo pilkistää.

  Kiitos, sinulle myös hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Jo on komeat kaktukset!

  Hyvää ystävänpäivää sinulle ja kiitos kirjoituksistasi, runoista ja monista hienoista kuvista. Olet kyllä mielessä joka päivä :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos.
  Hyvää Ystävänpäivää Sinulle myös :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.