Siirry pääsisältöön

Taikakuvat haaste 60. Vanha

Taikakuvissa aiheena Vanha ja tässä minun  kuviani. Eli olin tammikuussa eräässä tapahtumassa ja siellä oli mahdollista käydä katsomassa vanhaan latoon tehtyä museota. No vanhaa oli koko ladon täydeltä ja kylmä, siellä oli jopa luntakin sisällä :) Nämä oli korkealla joten kuva sen mukainen.

 
 
Vanha maalaus, ei paha ollenkaan. Harmi että tuolla säilytyksessä, ehkä ei minkään arvoinen ja sai rauhassa kostua ja jäätyä. En päässyt lähelle kuvaa ottamaan ja kännyllä nämäkin otokset.


Tämä on anopin, sanoi olevan noin 100v vanha, ikää on ihan tarpeeksi ja kukkuu kivasti vielä.Kommentit

 1. Heh, tuli tuosta latomuseosta mieleen ystäväni vanhempien talo, ulkorakennukset ovat täynnä vanhaa tavaraa. Monta kesää lapset ovat tyhjentäneet noita ulkorakennuksia ja vielä riittää tavaraa! Maaseudulla on tilaa, onneksi itse asuu kerrostalossa!

  Kaunis käkikello.

  VastaaPoista
 2. Käkikello oli meilläkin aikoinaan, voi niitä aikoja. Olet myös löytänyt hienoja vanhoja tavaroita kuten esim. lastenvaunut ja taidetta. Hienot kuvakohteet. Museo on oiva paikka nähdä mielenkiintoista vanhaa tavaraa.

  Kiitos kun osallistuit!

  VastaaPoista
 3. Vaunukuvassa on monenlaista lasten tarviketta.
  Kello on varmasti anopille todella aarre. Hienosti säilynyt, kiva että toimii vielä.

  VastaaPoista
 4. Ylhäällä on pienokaisten tavaraa. Tyylikkäät vaunut.
  Just tuollainen käkikello, mutta jäljennös on jossain varastossamme.
  En jaksanut kuunnella kukuntaa. Olisi varmaan voinut kukunnan vaientaa, pitää kellon seinällä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. Tuo kello on onneksi hiljaa..joskus vain kukkuu :)

  VastaaPoista
 6. Tuollaista käkikelloa tekisi välillä mieli. Lapsuudenkodissani oli sellainen.

  VastaaPoista
 7. Meillä vanha käki, ei jaksa enää kukkua, mutta on seinällä.

  VastaaPoista
 8. Ihkuja vanhoja tavaroita <3 Ja tuo käkikello sykähdytti kellosepän tyttären mieltä erikoisesti. Lapsena en väsynyt katselemaan luukusta kurkkivaa kukkuvaa käkeä, ah!
  Ja nuo käkikellon käpypunnukset (painot).....lapsuus tuli elävästi tästä mieleen, kiitos...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!