Mitä kuuluu keskiviikkoon ja mitä olen taas keksinyt.Ei erikoista.

Olen ja ihmettelen maailman menoa. En ihmettele oikeastaan, olen vaan. Tai no tein minä jotakin. Muutaman uuden kuvan tuonne verkkokauppaan nimeltään NaToll, se on siis minun uusi harrastus, ettei vaan lopu tekemiset kesken. Olen sitä pitänyt jo jonkun aikaa ja näytänpä sen nyt teillekin. Tuo NaToll on minun verkkokauppani nimi siellä alustalla.

Ei se minun ikioma ole, vaan toimii sen kyseisen firman alustalla ja toki ne jos jotakin myytyä saan, ottavat ison osan. Näin se menee, mutta kiva kokeilla uusia juttuja. Firma on saksalainen joten siinä mielessä verollisesti minulle hyvä vaihtoehto. Täällä kun on erisysteemit kun siellä suomessa, tosin veroja pitää myös maksaa, siitä nyt ei pääse mihinkään.  Tuolla saa itselleen tilattua mitä vaan erilaisilla kuvilla, kaikkea on tarjolla, hauskoja juttuja! Laadukkaita noi materiaalit kuulemma. En ole itselleni vielä tilannut mitään, mutta ajattelin lahjaksi tilata, siis omistani! :) Ja koko ajan lisään sinne uusia juttuja. Ja tein tuossa eräälle mallin ja poistin sen sitten sieltä, eli sai uniikin. Näppärää!Sen verran itsestäni että uusi lääke menossa ja vielä virtaa Tonava kaunoinen vai mikä se oli...tulvii pohjanmaa kai..huumoria unohtamatta!
Yritän jotakin keksiä Teemakuun kollaasiin myös, mutta vaakataso on tällä hetkellä se paras taso, kas kummaa. Olo vaihtelee kuin yö ja päivä kai se niin pitää ollakin, että pysyy akka kuosissaan. No ei tässä mitään hätää ole, laiskuus on iskenyt totaalisesti..sekin.

Tässä muuten linkki tuonne sivulle, jos vaan viitsitte käykää katsomassa edes ja olisi kiva kuulla mielipiteitä miten on ok nuo jutut siellä. Ja Millille sanoisin että sait kerran taulun..nooh nyt ois muutakin :)


Tässä eräs malli joka siellä on. Eli heiltä tulee nuo tuotteet ja minulta nuo kuvat, piirrokset, grafikat niihin tuotteisiin. Joku sanoi että kuvat psyvät hyvin kun noudattaa pesuohjeita!
 Erilaisia malleja ja kuvia.

Tässä linkki klikkaa

Kuva heidän sivuiltaan Spreadshirt.de
Kommentit

 1. Ihana. Näyttää laadukkaalta tuo t-paita. Tyylikäs tuo kisukuvio teksteineen ja ne ne muut myös. Persoonallisen ja kauniin näköisiä ovat kuvasi tuotteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maahinen, kävit ilmeiseti katsomasa. Mielipiteet ovat tärkeitä se kannustaa parantamaan, yrittämään :)

   Poista
 2. "Ei mitään erikoista" -vähän olet vaatimaton! Sinä aina jaksat keksiä ja löytyy hienoja juttuja. Taiteesi sopii hyvin tekstiileihin, oman tien kulkijan paita on tyylikäs.
  Abstrakti kuva upea tai taulun pariski tyyny :) se alkuperäinen taulu onkin täällä, raaskit luopua siitä. Onnea tuotteitesi myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Millin, en minä sitä alkuperäistä kuvaa tarvitsekaan ja aina voi tehdä uusia. Pitää yrittää kehitellä jotakin :)

   Poista
 3. Komppaan Milliniä, vaatimaton! On varmaan kyllä itselläsi sellainen olo, kun joudut olemaan vaakatasossa, kärsivällisyyttä!

  Kävin katsomassa sivuasi, erilaiset tyynypäälliset viehättivät eniten, etenkin abstraktit. Kissakuvio sopi todella hyvin niihin erilaisiin teepaitoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu, on vaikeaakin erottua massasta ja kehitellä uusia ideoita mutta näillä mennään ja kokeillaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?