Taikakuvat haaste Rohkeus

Meidän kissaneidillä on Rohkeutta kurkkia jokapaikkaan ja olla mukana jokapaikassa.
Tässä istutin noita taimia kukkapenkkiin ja sain apua siihen hommaan. Piti olla tarkkana molempien että kaikki tulee oikein. Tuolta pussista johon roskat kerään oli kiva kurkkia ja antaa välillä mullan olla rauhassa sekä taimet, että ne pysyvät edes hetken maassa.

Kissat ovat rohkeita. Miten ne uteliaisuuttaan menevät mahdottomiinkin paikkoihin. Eivät ne pelkää seuraamuksia.

Itsekin tarvitsen nyt rohkeutta. Olen lykännyt erään lääkkeen aloittamista, sitä ei ole siellä suomessa saatavilla. Tähän mun nivelpsoriin mutta kun ne sivuvaikutukset ovat aivan kamalia. Mutta menee muuten jo hermot joten kai se on riski otettava. Rohkeutta se kyllä vaatii olla koekaniinina jos jonkinlaiseen lääkkeeseen. Ja sehän taas tietää että jos sivuvaikutukset pääsee jylläämään lievänä jää paljon tekemättä ja jos pahoina jää kaikki tekemättä. Huoks. En tiedä mitä teen, aamulla menen juttelemaan oman lääkärini kanssa sisätautilääkäri siis. Nämä lääkkeet antoi ihotautilääkäri. No näillä mennään...
Tuolta onkin kiva katsella maisemia :) Koivukin ihan vinossa, no se taas johtuu valon puutteesta kuin noi tuijat ovat noin pitkiä. Syksyllä luultavasti hävitetään noi tuijat ja laitetaan muuta tilalle, ovat jo niin vanhoja, ja sen huomaa kyllä. Naapurin talo näkyy taustalla joten jo senkin takia kiva olla jotain näkösuojaa. Vaatera suojaa myös.

Rohkeus siis aiheena Taikakuvissa tällä kertaa. Kiitos Sisko kivasta haasteesta!


Kommentit

 1. Apua, ei kai teidän kissa ole tuossa puussa!? Hirvittää vallan. Niin suloinen tuo pihakuva <3 Tuli mieleen meidän edesmennyt koira perunanistutuksessa. Kirsu mullassa se vei perunoita vaosta ties minne :)

  Ikävä kuulla noin vaikeasta nivelpsoristasi. Hyvä että puhut lääkityksestä vielä omalääkärisi kanssa, muistelen joskus lukeneeni että kaavailtu lääke vaatii todella rohkeutta. Myötätunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siellä oli ja mietti kauan miten pääsee alas. Me opetettiin sitä tulemaan takaperin alas kun oli pieni ja niin teki nytkin. Ensin kiersi puuta ja sitten alas. Kiitos Riitta!!

   Poista
 2. Siellä puun korkeuksissa sun rohkea kissasi seikkailee, ei päätä huimaa. Tottakai pitää emännän kassa puutarhatöitä tehdä ja taimien istutuksia, mahtaako olla tyttökissa. On teillä jo kesä kun ruohokin vihertää. Sun sairaus on aika vakava. Toivottavasti asia korjaantuu ja saat hyvät lääkkeet, rohkeutta sinä tarvitset.

  Kiitos kun osallistuit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on jo kevät pitkällä vaikka juuri tälle viikolle kylmempää luvassa onkin. Tyttökissa on nimeltään Cindy. Kiitos Sisko :)

   Poista
 3. Rohkea on kisuli, kun noin korkealle uskaltaa :-) Rohkeutta vaaditaan nyt sinultakin. Uuden lääkkeen aloitus, kun kyse todella vahvoista, on aina riski. Joskus se kannattaa, toisinaan ei, vaan etukäteen ei voi tietää.
  Toivon lääkkeen olevan hyvä ja sellainen, ettei tee pahoja haittoja. Psori ja sen nivelvaivat eivät myöskään ole helppoja, joten...
  Ihanaisia puutarhan istutus päiviä sinulle Esther ja aurinkoa, mikä on ihollesi hyvä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maahinen, no illalla aloitetaan ja katsotaan mitä se tuo tullessaan. Aurinkoa olenkin yrittänyt päähäni saada, mutta nyt luvassa kylmempää...

   Poista
 4. Rohkea ja suloinen <3

  Ääh, uusien lääkkeiden kokeileminen on aina yhtä arpapeliä, toivottavasti kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu, on tämä välillä sellaista arpapeliä että ärsyttää ihan.

   Poista
 5. Kissat ovat ihania kun ne keksii aina jotain jaakaamista.
  Siellä se pussissa kyttää, joko hyömäsee esille.;)

  Ihanat kisu kuvat!

  Voimaa ja rohkeutta Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Koivunoksat näyttävät niin hennoilta tuon mirrin alla :)
  On se haasteellista aloittaa lääkkeen kokeilu, kun ei seurauksista tiedä, mutta ei kai sitä turhaan ole kokeiltavaksi annettu. Merivesi ja aurinko ovat tehokkaita psorin oireiluun.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?